Consultoría informática

Consultoria informàtica

Acompanyem a les empreses a establir i/o revisar l’estratègia empresarial, establint i fent seguiment a un pla d’acció (creació d’objectius, tasques, temps, etc.) per a dur a terme l’estratègia triada.

Contacta amb nosaltres

Processos per a poder ser més eficients, competitius i poder créixer augmentant el menys possible els costos

 • Avaluació i Optimització de l’estructura i processos interns de l’empresa

  Analitzem els processos interns i proposem les millores oportunes, ja sigui per exemple amb l’automatització de processos, canvis de procediments, eliminació de colls d’ampolla.

 • Gestió Financera

  La gestió financera implica utilitzar tecnologia per a dur a terme activitats com l’anàlisi de rendibilitat, creació i supervisió de pressupostos, previsions de tresoreria anuals, anàlisi d’inversions i riscos etc..

 • Gestió de Recursos Humans

  Avaluació de l’estat actual i proposta de millora, tant de comunicació, motivació, retenció de talent, pla de carrera, remuneració variable segons objectius, bo anual, etc.

 • Gestió tecnològica

  ​La tecnologia és clau per a poder tenir la informació a l’instant, poder prendre bones decisions i poder créixer augmentant el menys possible l’estructura. Analitzem la tecnologia actual i fem les propostes oportunes segons el pressupost de l’empresa, oferint alternatives menys costoses i fàcils d’implementar. També podem complementar el ERP amb solucions informàtiques que s’adaptin a aquest.

¿Necessites més informació? Contacta amb nosaltres

Sol·licitar informació