Què és Microsoft Power Platform? 

Última modificación:

Microsoft Power Platform és una plataforma de Microsoft que comprèn un conjunt d’eines que permeten fomentar la capacitat del personal de les organitzacions en la creació, col·laboració i ampliació de solucions de baix codi per cobrir les necessitats de forma eficient, ràpida i flexible. A més de saber què és Microsoft Power Platform, us interessarà conèixer també quins en són els principals components.

Componentes de la plataforma

Els productes inclosos a Power Platform són:

Power Apps

Entorn de desenvolupament ràpid per a la creació d’aplicacions personalitzades amb baix codi.

Power Automate

Entorn que permet als usuaris crear fluxos automàtics que permeten automatitzar processos empresarials repetitius, com ara la comunicació, recopilació de dades i aprovacions de decisions.

Power BI

Es tracta d’un servei d’anàlisi de negocis que ofereix la informació necessària per a la presa de decisions.

Power Virtual Agents

Permet als empleats crear bots de xat molt útils sense necessitat de codi i integrar-los amb la resta de la plataforma.

Power Pages

Es tracta d’una plataforma de softwarevque utilitza molt poc codi per crear, allotjar i administrar llocs web moderns, que us permet dissenyar-ho, configurar-ho i publicar-ho de forma fluida i ràpida, a partir de plantilles completes i personalitzables.

I les principals eines que ajuden a millorar les solucions a Power Platform són:

AI Builder

És una funcionalitat que permet afegir intel·ligència artificial als fluxos de treball ia les Power Apps sense necessitat d’escriure codi.

Microsoft Dataverse

És un servei de dades escalable, que permet emmagatzemar i administrar de forma segura les dades de múltiples orígens i integrar-les a les aplicacions.

Conectors de dades

La plataforma compta amb centenars d’aquests elements que permeten connectar-se a aplicacions, dades i dispositius al núvol. Hi ha més de 900 connectors precompilats, i alguns exemples més populars són Salesforce, Office 36, X (antic Twiter), Dropbox o serveis de Google.

El valor de Power Platform per a les empreses

Actualment, les organitzacions tenen gran demanda de solucions de programari àgils i en contínua evolució tecnològica, i Power Platform els ajuda a dotar els seus empleats de les eines necessàries per desenvolupar aplicacions amb codi o cap, millorant el rendiment i l’eficiència, camí que els porta a aconseguir l’èxit en les tasques.

La velocitat en el desenvolupament d’aplicacions amb aquesta plataforma permet als diferents departaments de les companyies donar resposta a les seves necessitats ràpidament.

Què és Microsoft Power Platform

Aquestes aplicacions poden cobrir escenaris diversos, com les gestions administratives d’instal·lacions a la rotació de taules en una determinada oficina o la reserva de places de pàrquing. De la mateixa manera, poden abastar la gestió de personal i incorporació de nous empleats enviant un correu electrònic automàticament per presentar i donar la benvinguda als nous fitxatges per a la resta de la companyia, i moltes més solucions que vostè pugui imaginar.

Esperem que us hagi servit d’ajuda aquest tutorial per saber què és Microsoft Power Platform, i no dubteu en compartir-ho si ho trobeu interessant, o en contactar amb nosaltres si ho necessiteu.

¿Necessites més informació? Contacta amb nosaltres

Sol·licitar informació