Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform

Augmenta la teva productivitat i redueix els teus costos amb les nostres solucions d’automatització i anàlisi de dades mitjançant eines de Microsoft PowerPlatform.

Power Platform de Microsoft ofereix una suite d’eines que inclou Power Apps (desenvolupament d’aplicacions sense codi), Power Automate (automatització de fluxos de treball), i Power BI (visualització de dades), permetent a les organitzacions crear, automatitzar i analitzar solucions empresarials de manera eficient.

En Mativa, estem compromesos a ajudar a les empreses en la implementació reeixida de les potents solucions de Power Platform de Microsoft. El nostre equip d’experts ofereix assessorament i serveis personalitzats per a assegurar que la teva organització aprofiti al màxim Power Apps, Power Automate i Power BI, impulsant l’eficiència i la productivitat en les teves operacions empresarials.

Contacta amb nosaltres

Elements principals de Power Platform

 • Power Apps

  Es tracta d’una eina que forma part de la suite de solucions empresarials de Microsoft Power Platform i permet crear aplicacions personalitzades gairebé sense codi, per automatitzar les tasques diàries i resoldre amb èxit els desafiaments empresarials.

 • Power Automate

  És una completa plataforma d’automatització al núvol d’un extrem a l’altre amb tecnologia de poc codi i intel·ligència artificial que optimitza els processos a l’organització per estalviar temps i centrar-se en allò que és veritablement important. Existeix la seva variant Desktop per automatitzar fluxos descriptori i aprofitar tot el poder de l’automatització robòtica de processos (RPA).

 • Power BI

  És una col·lecció de serveis de software, aplicacions i connectors que funcionen conjuntament per convertir dades sense relació entre si, en informació coherent, interactiva i atractiva visualment. Power BI li permet connectar-se amb facilitat a orígens de dades com Excel i SQL, per visualitzar i descobrir què és important, permetent compartir-ho amb els usuaris que desitgi.

 • Power Virtual Agents

  Ofereix una forma fàcil als membres de la seva organització perquè puguin crear chatbots i interactuar amb els seus clients i empleats, sense necessitat de codificació, definint converses, descàrrega d’arxius, FAQs i molt més. Tot això de manera desatesa.

 • Power Pages

  Es tracta d’una plataforma de software com a servei (SaaS) segura, de nivell empresarial i de baix nivell per crear, allotjar i administrar llocs web empresarials moderns orientats a l’exterior.

Eines addicionals

 • AI Builder

  És una funcionalitat de Microsoft Power Platform que aprofita el potencial de la IA de Microsoft a la seva organització sense necessitat de tenir coneixements de programació o ciència de dades.

 • Microsoft Dataverse

  Anomenada per Microsoft, la “pedra angular” de Power Platform perquè permet als components de la plataforma que treballin junts, és un servei de dades escalable que permet als usuaris emmagatzemar i administrar de manera segura, dades de múltiples orígens i integrar-los en aplicacions empresarials utilitzant un model de dades comú que garanteix la facilitat i la coherència als usuaris.

 • Data connectors

  Els connectors permeten connectar-se a aplicacions, dades i dispositius al núvol. Pensi en els connectors com el pont a través del qual viatgen la informació i les ordres. N’hi ha més de 900 connectors precompilats per a Power Platform, la qual cosa permet connectar totes les seves dades i accions de manera coherent.

A Mativa comptem amb certificació de Microsoft a Power Platform que unida a la nostra experiència i dedicació, es tradueix en el nostre compromís professional amb la innovació i l’actualització constant.

Power Platform certified

¿Necessites més informació? Contacta amb nosaltres

Sol·licitar informació