SEQC

SEQC – Evolució del Programari Intern

La Societat Espanyola de Medicina de Laboratori (SEQCML), es va enfrontar a la complexa situació de perdre al seu col·laborador tecnològic encarregat d’actualitzar i mantenir el seu programari de gestió de programes i la seva extranet per a laboratoris Buscaven un soci IT de confiança que dugués a terme l’evolució i millora de les seves solucions de programari, i és en aquest moment quan es va iniciar la col·laboració amb Mativa.

 

Desafiament

El nostre objectiu era assumir i adaptar aplicacions heretades de tercers, fins i tot quan no comptàvem amb documentació tècnica. Ens vam proposar el repte d’analitzar i entendre en arquitectures prèviament desconegudes per a nosaltres.

A més, teníem el compromís de brindar un suport constant a SEQCML, amb la meta de garantir una migració reeixida de soci tecnològic en el menor temps possible.

Solució

Després d’analitzar l’estat actual del programari, preparem els nostres entorns de desenvolupament per a poder treballar en l’aplicació. Després d’analitzar l’estat actual del programari, preparem els nostres entorns de desenvolupament per a poder treballar en l’aplicació. Finalment, abordem i corregim les incidències, aconseguint estabilitzar la versió actual del programari.

Implementem els nous requeriments i actualitzem les aplicacions a la versió 2, redissenyant aspectes clau sense perdre la seva essència original. A més, gestionem scripts i elements de la base de dades, i simplifiquem la interfície d’usuari mitjançant components externs no utilitzats fins al moment.

Resultats

L’estreta comunicació i l’excel·lent col·laboració han possibilitat l’èxit del treball en equip entre Mativa i SEQCML, aconseguint resultats en un temps excepcionalment curt.

“Mativa i SEQCML han treballat en estreta col·laboració per a aconseguir l’èxit de manera conjunta.”

Conclusió

La col·laboració entre Mativa i SEQCML ha demostrat que els desafiaments poden superar-se amb èxit quan es combina la confiança, la tecnologia i la cooperació eficaç, generant resultats excepcionals. Aquesta associació és un testimoniatge de com el treball en equip pot transformar obstacles en oportunitats per als nostres clients.

Desenvolupaments a mida

Desenvolupament d'aplicacions de gestió a mida per a empreses.

Veure servei

¿Necessites més informació? Contacta amb nosaltres

Sol·licitar informació